Értéktári Vetélkedő 2019. – Felhívás iskolások részére

A Bodoki Fodor Helytörténeti Egyesület és a Települési Értéktár Bizottság közös szervezésében „ŐRIZZÜK MEZŐTÚR ÉRTÉKEIT” címmel 5. alkalommal hirdetünk vetélkedőt a mezőtúri 5., 6., 7., és 8. osztályos tanulók részére.
A vetélkedő helye: Kossuth Lajos Általános Iskola, Mezőtúr, Kossuth út 82.
A vetélkedő ideje: 2019. május 10. (péntek) 15 óra.
Nevezni lehet: iskolánként 3 fős csapattal (egy iskola két csapattal is részt vehet), nevezési határidő: 2019. február 28.
Nevezni a következő email-címen lehet: igazgato@kossuthlajosaltisk-mezitur.hu.
A vetélkedőre való felkészüléshez a jelentkező csapatok részére segédanyagot biztosítunk, és a tervezett feladatokat a nevezés beérkezése után ismertetjük.
Az összegyűjtött pontszámok alapján minden résztvevő díjazásban részesül.

Felkészülési segítség iskolásoknak


Értéktári Vetélkedő 2019. – Felhívás civilek részére

A Bodoki Fodor Helytörténeti Egyesület és a Települési Értéktár Bizottság közös szervezésében „ŐRÍZZÜK MEZŐTÚR ÉRTÉKEIT” címmel vetélkedőt tervezünk rendezni a Mezőtúron működő civil szervezetek részvételével.
A vetélkedő tervezett helye és ideje: Közösségi Ház, Jurta-terem, 2019. május 14. kedd, 10 óra.
A vetélkedőn ötfős csapattal lehet részt venni, amelynek minden tagja 60 év feletti kell, hogy legyen. 1 fő megengedett, aki nem a klub tagja.
Kérem Önöket, hogy 2019. február 28-ig részvételi szándékukat szíveskedjenek visszajelezni a következő elérhetőségeken: email: turandras@gmail.com | tel.: +36 20 214 4756.

A vetélkedő abban az esetben kerül megrendezésre, ha legalább öt közösségtől visszajelzést kapunk. A jelentkező közösségek részére a vetélkedővel kapcsolatos segédanyagokat és a tervezett feladatokat a nevezés beérkezése után ismertetjük. Minden résztvevő csapat díjazásban részesül az összegyűjtött pontszámok alapján. A feladatok értékelését háromtagú zsűri fogja végezni.
A vetélkedőt megelőzően egyórás előadás lesz Mezőtúr történetéből.
Bízom abban, hogy a település értékeit képviselő elemek felkeltik az érdeklődésüket, és azok megismerése fontos lehet az Önök számára is. Remélem, hogy sokan fognak jelentkezni erre a közösségi összejövetelre.

Felkészülési segítség civileknek

olvasásra ajánljuk

Ari Ilonána
MEZŐTÚRI FAZEKASOK TALÁLKOZÓJA 2018.